Vrijwilligers sterrenwacht

Er wordt nog aan dit stuk van de website gewerkt. Het is bedoeld als verzamelpunt voor alle informatie die nodig is voor de sterrenwacht.

Activiteitenplanner

activiteitenplannerDe Activiteitenplanner is een WordPress plug-in op onze website die kan helpen bij de indeling en actueel houden van de bezetting van onze activiteiten. Hierdoor heeft iedereen – via PC, laptop, tablet of mobiele telefoon – toegang tot een actueel overzicht van de geplande activiteiten en het rooster hiervoor.
Hiernaast zullen wij periodiek een overzicht per e-mail versturen. Echter door de vele, onvermijdelijke mutaties die er zijn, zal een spreadsheet nooit zo actueel kunnen blijven als de website.

 

 

Instructie voor het gebruik van de sterrenwacht

synscanOp deze pagina zijn o.a. de handleidingen voor de diverse telescopen te vinden, instructies voor het gebouw en ook instructies voor gebruik van de Activiteitenplanner en voor het plaatsen van berichten en foto’s op de website.

 

 

Maandplannen voor de kijkavonden

kijkplan

Op deze pagina is planning die aangeeft welke kijkobjecten op verschillende avonden zichtbaar zijn. Op dit moment zijn er tabs voor maart en april. In de loop van de komende maanden zullen wij deze uitbreiden met lijsten voor het hele jaar. Idee erachter is enerzijds om bezoekers te laten weten wat zij kunnen verwachten op een avond (en dat het leuk kan zijn om terug te komen) – en anderzijds om iets voor ons te hebben zodat wij niet alle telescopen op één object hebben gericht.

Comments are closed